Nejúspěšnějším plavcem v kategorii desetiletých žáků se stal Maxim Suk, který při svých pěti startech pětkrát zvítězil. Přemožitele nenašel ani v jedné ze svých disciplín, kterými byly závody na 50m motýl, 50m znak, 50m prsa, 50m volným způsobem a polohový závod na 100m.

Ve stejné kategorii se také velmi dařilo Adéle Spáčilové, která v disciplínách 50m prsa a v polohovém závodu na 100m sahala po medaili, ale pokaždé skončila na bramborové pozici. K těmto dvěma čtvrtým místům přidala ještě dvě šesté příčky v závodech na 50m motýl a 50m volným způsobem.
Dvakrát se v první desítce objevila také Marie Nováková, a to v polohovém závodu na 100m, v němž doplavala osmá, a v disciplíně 50m motýl, ve které dohmátla devátá.

Posledním kolínským závodníkem mezi desetiletými byl Michal Matouš, který se se závody teprve seznamuje. Přesto se dokázal prosadit, když v polohovém závodu na 100m doplaval osmý a v dalších třech disciplínách (50m znak, 50m prsa a 50m volným způsobem) obsadil shodně desátou příčku.

Ostatní reprezentanti Sportovního oddílu plavání Kolín plavali v kategorii devítiletých a mladších žáků. V této kategorii se o jedinou kolínskou medaili postarala již zkušená Kristýna Jurčíková, a to v disciplíně 50m motýl. Přestože tuto disciplínu absolvovala na závodech poprvé, dokázala z ní hned vytěžit bronzovou medaili. V závodu na 50m znak pak doplaval pátá, jen o jednu příčku hůře dohmátla v závodě na 50m volným způsobem a deváté místo obsadila v disciplín 50m prsa.

Do první desítky se ještě dostali dva kolínští nejmladší plavci. Blanka Lelková doplavala osmá v disciplíně 50m prsa a desátá v závodu na 50m volným způsobem a Jakub Humlíček obsadil výborné desáté místo v disciplíně 50m znak. K desáté příčce přidal ještě velmi pěkné třinácté místo v závodu na 50m volným způsobem.

Výborné dvanácté místo v disciplíně 50m prsa si vyplaval Daniel Suk a pěknou čtrnáctou příčku v závodu na 50m volným způsobem obsadila Tereza Chromá.

Desátým kolínským závodníkem v Nymburce byl Matěj Pospíšil, pro kterého to byla závodnická premiéra. Nejlépe zaplaval v disciplíně 50m prsa, ve které dohmátl na sedmnáctém místě.

„Závody v Nymburce se opravdu vydařily, všichni plavci podávali velmi dobré výkony. Z celkového počtu osmatřiceti startů vytvořili naši závodníci třiatřicet nových osobních rekordů, což je vynikající bilance. Sezona je rozjetá a uvidíme, jak se našim nejmladším bude dařit v krajských soutěžích," uvedl trenér kolínských plavců Petr Černý.