„Domácí před vlastními fanoušky začali aktivně a hned z první střely zvolnila naše tyč. Další akce končily na naší pozorné obraně nebo na dobře chytajícím Černém. Proto jsme to byli my, kdo otevřel skóre vyrovnaného zápasu,“ uvedl trenér Michal Škopek.

Dittrich z přímého kopu vymetl šibenici. Zanedlouho po pěkné kombinační akci navýšil vedení Seifert.

„Naše herní tempo stoupalo a domácí jsme přehrávali. Kotek šel sám na brankáře, ale nedal. Za chvíli šel opět Kotek v brejku s Navrátilem dva na jednoho, ale opět špatně vyřešená situace, proto přišel trest,“ posteskl si Škopek.

Před brankovým územím byli hosté nedůrazní a domácí hráč z úhlu snížil. V samém závěru prvního poločasu propasíroval napodruhé míč se štěstím domácí útočník míč za Černého záda a bylo vyrovnáno.

Druhý poločas hráči Kolína prohospodařili. Sice vstřelili dva góly, pět jich ale inkasovali.

„Domácí potrestali všechny naše chyby. Špatně jsme rozehrávali a měli malý pohyb, ve hře bylo málo důrazu. Tím nás domácí předčili. Za stavu 3:2 běžel Slezák sám na brankáře a mohl srovnat, nedal a právě z následného protiútoku jsme dostali čtvrtý gól,“ podotkl Škopek.

Posledních deset minut Kolín hýřil aktivitou, vstřelil dva góly a měl další šance. Především se probudil Slezák, který domácí obraně hodně zatápěl. Všech pět jeho pokusů skončilo těsně vedle, nebo ho vychytal brankář Liberce,“ dodal Škopek.

Kolín je po sedmi kolech na posledním dvanáctém místě. O další body bude bojovat v neděli na Kladně proti osmé Slatině. Zápas se hraje od 20.30 hodin v hale Bios.

„Slatině se na začátku sezony nedařilo, pak však výrazně posílila a stoupá tabulkou nahoru,“ poznamenal Škopek.

Překvapí Kolín?

Branky: Seifert, Kovařík, Kotek, Dittrich. Poločas: 2:2.
Sestava: Černý – Seifert, Dittrich, Kvíčala, Král – Kovařík, Slezák, Kotek, Navrátil – Vyhnánek.