Mladá Boleslav – SKP Kolín 5:6

Kolín si jako nováček soutěže vedl velmi úspěšně a celou skupinu vyhrál s náskokem šesti bodů. V posledním kole museli kolínští hráči bodovat na půdě jednoho z favoritů, celku MBV Mladá Boleslav, který se držel v čele více než polovinu celé soutěže. Díky kolektivnímu výkonu se však Kolínu podařilo plně bodovat a SKP vrací futsal opět na divizní úroveň.

„Velmi důležité utkání jsme zvládli. Hráčům jsem vůbec nemusel před zápasem zdůrazňovat, o co hrajeme, všichni si toho byli vědomi," uvedl hrající trenér Michal Škopek.
„Do utkání jsme vlétli aktivně a po nacvičeném signálu po autové rozehře otevřel skóre bombou Šváb. Naše radost však netrvala dlouho, domácí využili nepozornosti našeho útočného dua  a přečíslením obrany dokázali brzy vyrovnat. V závěru poločasu jsme z brejků Slezáka a Fundy dokázali uskočit na rozdíl dvou gólů," objasnil Škopek.

„Do druhého poločasu vstoupili aktivně domácí. Prestižní zápas nechtěli vypustit a velmi dobrými kombinacemi nás přitlačili před naše brankoviště. Přestože měli jistě více míč na svých sálovkách, naše protiútoky a šance byly více nebezpečnější a také početnější. I když domácí snížili, vždy jsme dokázali opět odskočit. V závěru byl tlak domácích opravdu velký, ale vítězství se podařilo „ ukopat", a tak jsem mohli slavit postup," oddechl si Michal Škopek.

Branky: Slezák 2, Šváb 2, Funda, Seifert. Poločas: 1:3.
Sestava: Černý – Škopek, Šváb, Seifert, Vacek – Slezák, Rejthárek, Funda, Navrátil.