„K velmi důležitému zápasu se soupeřem vedle nás v tabulce jsme přistoupil opět velmi zodpovědně a jen díky tomu můžeme opět slavit výhru. Byl to v podstatě zápas o šest bodů, takže jsem maximálně spokojený," uvedl hrající trenér Kolína Michal Škopek.

Jeho tým o výsledku rozhodl až po změně stran, kdy vstřelil šest branek. Dokonce jako první inkasoval, pak však předvedl parádní a dokonalý obrat.

„Do zápasu jsme vstoupili aktivně a po celý zápas jsme byli o něco lepším týmem. Do třetí minuty zápasu jsme si vytvořili dvě jasné tutovky, ale domácího brankáře Kovařík ani Jansta ještě nedokázali překonat. Pět minut před koncem poločasu jsme nesmyslně šli střídat, když soupeř měl míč v držení. Náležitě toho využil a protiútokem tři na jednoho otevřel skóre. Naštěstí jsme dokázali brankou do šatny vyrovnat. Do druhého poločasu jsme již vstoupili střelecky velmi úspěšně a postupně se začali prosazovat. Naše skóre mohlo být snad i vyšší, kdybychom některá přečíslení řešili s klidem," podotkl Škopek.

Tomu se nelíbil výkon jednoho z rozhodčích. „Musím ještě podotknout, že výkon jednoho z rozhodčích byl velmi slabý, kdy přehlédl dvě jasné ruce v pokutovém území domácích a zároveň mohl písknout o tři akumulované fauly navíc a tím bychom měli možnost zahrávat více trestných kopů," dodal.

Kolín se díky jasnému vítězství posunul v tabulce již na osmé místo. To si může nyní vylepšit. V pátek přivítá v hale Stap bar od 18.30 hodin tým Čechie Slaný, který je pouhé dva body právě před Kolínem.

Branky: Živný 3, Jansta 2, Kovařík 2. Poločas: 1:1.
Sestava: Černý – Škopek, Vacek, Seifert, Živný – Jansta, Navrátil, Kovařík, Funda.