Dorostenky FBC Pitbullačky Kolín čekal v úvodním utkání sezony tým Texas Longhorns DDM P6. Po brankově vyrovnaném průběhu se nakonec radoval kolínský tým z vítězství 8:7. Další utkání už měla hladký průběh a Pitbullačky si poradily 14:1 s týmem Florbalová akademie MB Kralupy a 13:3 s FBC Gladiátorky Unhošť.

Kolínu tak patří první příčka v tabulce. Pořadím stoupaly i ženy, které se po vítězstvích 7:5 nad Panthers Praha C a 8:2 nad Floor Maniacs Mělník vyhouply až na třetí místo.

Velmi povedený úvod sezony za sebou mají i elévové, kteří na prvním turnaji slavili stříbro a druhý turnaj dokonce vyhráli, když nedali soupeřům šanci a zvítězili 7:4, 19:2 a 18:0. Ale samozřejmě se sluší znovu podotknout, že výsledky jsou u těchto mládežnických kategorií vedlejší. Pozvolna se rozjíždí i starší žáci, kteří slavili na posledním turnaji tři výhry a připsali si jen jednu těsnou porážku.

Junioři navázali na první turnaj a i tentokrát do Kolína vezli tři body za jednu výhru a jednu prohru. Utkání s DDM Horní Počernice Orka kolínští hráči kontrolovali a došli si pro další cenné vítězství ve druhé lize. Ovšem hned vzápětí následovala studená sprcha a vysoká porážka od Viking TJ Kobylisy. Za očekáváním jsou zatím mužské týmy, které v posledních zápasech nebodovaly.

O nadcházejícím víkendu zasáhne do ligových soutěží hned sedm družstev FBC Pitbulls Kolín. Poprvé se v lize představí tým přípravky a mladších žáků 3+1. Dále se fanoušci mohou těšit na zápasy mladších žáků 5+1, dorostenců, dorostenek, žen a mužského A týmu.
Bohužel kvůli nevyhovujícím kolínským halám musí dorostenci odehrát svůj domácí turnaj v Praze, podobně mužský tým bude pořádat domácí zápas v exilu v Chlumci nad Cidlinou. 

Z utkání BC Kolín - Nymburk (75:106).
Přeruší Kolín sérii porážek?