Prvním soupeřem byl druhý tým tabulky Zdar Bar a následující zápas odehrál Kolín proti mužstvu Tempish Orka Čelákovice B, kde se očekával vyrovnaný zápas.

Zdar Bar – FBC Pitbulls Kolín B 4:4

Tým Zdar Bar na začátku sezony ukončil kolínskou sérii čtyř výher v řadě. O motivaci Pitbullů tak bylo postaráno a i proti papírovému favoritovi šel Kolín hladově za vítězstvím.

Objev letošní sezony Tomáš Zalabák na konci první třetiny otevřel skóre a na začátku druhé již zvyšoval na 2:0 po Smejkalem chytře rozehrané standardní situaci.

Zdar Bar vzápětí snížil, ale dvougólový náskok vrátil Kolínu agilní Slavík. Třetí třetina však Pitbully zastihla nepřipravené. Během necelých tří minut inkasovali tři góly.

Zdar Bar poprvé v zápase vedl a Kolín musel dotahovat. Gólman Šamánek už se chystal uvolnit místo na hřišti šestému hráči, když se prosadil znovu Zalabák a dokonal hattrick. Pitbullové tak z dobře rozehraného utkání zachránili alespoň bod.

Branky: Zalabák 3, Slavík. Třetiny: 0:1, 1:2, 3:1.

FBC Pitbulls Kolín B – Čelákovice B 5:1

Druhý zápas byl naprosto odlišný od předchozího. Kolín dominoval a soupeř může vděčit především svému brankáři, že příděl gólů nebyl větší.

Jako první se prosadil Skoták, posila z hlavního mužského týmu. Orka srovnala, ale poté již utkání patřilo jen Kolínu. Dvakrát skóroval Smejkal a poté i nejproduktivnější hráč „béčka " Slavík. Skóre zápasu uzavřel tradiční střelec posledních zápasů Zalabák.

Brankář Šamánek na druhé straně hřiště pochytal všechny protiútoky, gól neinkasoval ani z trestného střílení a Pitbullové tak mohli slavit výhru 5:1.

„Máme velkou radost, jak se do týmu povedlo začlenit nové hráče. Vše do sebe perfektně zapadlo, tým funguje na hřišti i mimo něj," řekl předseda kolínského klubu Petr Cícha.

Kolín je v průběžné tabulce na pátém místě. Od třetího v pořadí ho dělí pouze jedna výhra.

Branky: Smejkal 2, Skoták, Slavík, Zalabák. Třetiny: 2:1, 2:0, 1:0.
Sestava: Šamánek – Skoták, Rybníček, Havránek, Horák, Cícha, Zalabák, Smejkal, Slavík, Louda.

(Václav Louda)