Jejím prvním podnikem po rekonvalescenci byl předposlední díl Českého poháru v Bedřichově. Kolínská závodnice jezdící v barvách stáje Sram Mitas Trek ukázala, že je velká bojovnice. Ačkoliv měla tréninkový výpadek, dojela v těžké mezinárodní konkurenci na solidním čtvrtém místě.

„Já jsem o startu ani moc neuvažovala, ale můj manažer se domluvil s ošetřujícím doktorem, že už můžu šlápnout do plných. Nakonec jsem byla ráda, protože bedřichovská trať mi moc nechutná, i když jsem zdravá," řekla v cíli šťastná Czeczinkarová.

Ta má za sebou objemovou přípravu. „V terénu jsem teprve zhruba tři týdny, trochu trénink síly, ale to se nedalo dohnat. Do závodu jsem šla bez ambicí, chtěla jsem zjistit, co mi chybí dotrénovat. Mám ze závodu radost. Neměla jsem žádné zásadní potíže, ani mi nedošly síly. Teď si odpočinu a pak začne příprava na mistrovství v Brně," podotkla Czeczinkarová.

Pořadí: 1. Jitka Škarnitzlová (ČS Accolade) 1:15:42, 2. Karla Štěpánová (N1 TEAM) 1:16: 44, 3. Barbora Průdková (Superior MTB) 1:17:26, 4. Jana Czeczinkarová (Sram Mitas Trek) 1:18:13, 5. Magdalena Sadlecka (Euro Bike Kaczmarek Electric Team) 1:18:27. 

Giulio Musil.
Musil se oproti kvalifikaci výrazně zlepšil