Ta poslední se přihodila 23. prosince po šesté hodině večer, kdy se v Ovčárecké srazila dvě osobní auta. Podle policistů se obešla bez zranění.

DOSTALA SMYK, NARAZILA DO STROMU

To však nejsou všechny nehody, 22. prosince se odehrály hned dvě. Těsně po půlnoci ve Velimi bourala řidička, když jela na Cerhenice. „Pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy vozovky, kdy po vyjetí z levotočivé zatáčky dostala smyk, přejela do protisměru a následně do levého silničního příkopu, kde narazila do stromu," řekla Martina Fejfarová, mluvčí kolínských policistů.

Při dopravní nehodě se těžce zranila, sanitka ji vezla do nemocnice. Zraněný byl také spolujezdec. „Příčina dopravní nehody a rozsah poranění budou předmětem dalšího šetření. Při nehodě došlo ke hmotné škodě na vozidle Peugeot ve výši cca 60 tisíc korun a na ovocném stromě ve výši cca tisíc," uvedla.

DO CESTY JÍ VBĚHLA SRNA

V ten samý den, ale po šesté ráno, bourala řidička ve vozidle Fiat poblíž Kundratic. „Ve směru na obec Kundratice cca 100 metrů před značkou obce vstoupila z levého silničního příkopu do její jízdní dráhy srna," řekla policejní mluvčí.
Řidička však při nehodě zraněna nebyla, policisté vyloučili, že by za srážkou stál alkohol. „Při nehodě došlo ke škodě na vozidle Fiat ve výši zhruba pět tisíc korun," dodala Martina Fejfarová.