Ve středuráno okolo páté hodiny došlo ke srážce devatenáctileté chodkyně v Kolíně v Havlíčkově ulici. Mladá žena se ještě za tmy snažila přejít křižovatku šikmo na druhou stranu. V té době ale projíždělo směrem od centra Kolína na Kutnou Horu vozidlo Renault Scenic. Jednatřicetiletý řidič už nestačil střetu s chodkyní zabránit. Při karambolu došlo bohužel k vážnému zranění ženy, která mimo jiné utrpěla otevřenou zlomeninu ruky. Pacientka byla poté převezena do kolínské nemocnice. Vzniklá škoda činí 20 tisíc korun.

Další nehoda se stala jen o několi hodin později na silnici u Sandberku mezi Kolínem a Starým Kolínem. Šestatřicetiletý šofér jel s vozidlem Škoda Fabia směrem na Kolín. Vjel do pravotočivé zatáčky, zřejmě nepřizpůsobil rychlost a nezvládl řízení. Dostal smyk a vyjel vpravo mimo vozovku, kde se s autem otočil přes střechu. Sezraněním hlavy skončil v kolínské nemocnici.

Aby toho nebylo málo, tak na té samé silnici došlo několik hodin předtím večer došlo k čelnímu střetu dvou osobních automobilů. Čtyřiatřicetiletý řidič jel s vozidlem citroën od Kolína a předjížděl vozidlo Škoda 120. Nestačil se však zařadit do svého jízdního pruhu a čelně se srazil s protijedoucím také citroënem, který řídil třiapadesátiletý šofér. Při havárii došlo naštěstí jen k lehčímu zranění podle všeho viníka nehody, který zbytečně riskoval a předjížděl.

Od začátku týdne to už byla bohužel několikátá nehoda. V úterý ráno se řidič otáčel na křižovatce hlavní silnice u Ratboře. Skončilo to kolizí dvou osobáků a jednoho autobusu. Naštěstí bez vážnějšího zranění.

To samé bohužel neplatilo při pondělní nehodě na výjezdu z Kolína směrem na Čáslav. Šestatřicetiletý řidič nákladního vozidla jedoucí od Kutné Hory nedodržel bezpečnou vzdálenost a postupně narazil do tří vozidel. Nejhůře na tom byl řidič protijedoucího citroënu, se kterým se čelně střetl. S vážným zraněním ho transportoval vrtulník do pražské nemocnice.