Devětašedesátiletý řidič vozidla hyundai jel od Prahy na Kolín a chtělodbočit vlevo na Novou Ves II.V opačném směru jelo vozidlo Škoda Fabie s dvaatřicetiletou řidičkou a spolujezdkyní.Z doposud neznámých příčin došlo ke střetu.Vzniklá škoda se bude teprve vyčíslovat.

Při karamboludošlo ke čtyřem zraněním."Záchranáři dvě lehce zraněné ženy převezli na chirurgickou ambulanci do Kolína a dvě osoby s podezřením na zlomeniny končetin na ortopedii kolínské nemocnice," uvedla Tereza Janečková ze středočeské záchranky.

Nebyla to bohužel jediná nehoda, u které ve středu museli zasahovat středočeští záchranáři."Během rána a dopoledne jsme vyjížděli k četným dopravním nehodám na namrzlých silnicích. První případy jsme zaznamenali na rychlostní komunikaci R4 z Prahy na Strakonice, kde se stalo hned několik dopravních nehod. Některé z nich byly bez zranění, ale z několika míst jsme museli lehce zraněné osoby po ošetření převézt do nemocnic. Smrtelná dopravní nehoda se stala v půl deváté u obce Obory na Příbramsku, kde srážce dodávky a nákladního vozu podlehl jeden z řidičů. Přivolaní záchranáři mohli už jen konstatovat jeho smrt. U Nového Strašecí se staly ráno dvě dopravní nehody, jedna se obešla bez zranění a při druhé záchranáři ošetřili dvě lehce zraněného osoby, které po ošetření ponechali na místě," popsala Tereza Janečková.