deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Jiří Louda

Šéfredaktor

archiv Jiřího Loudy

Vystudoval jsem zdejší univerzitu a snažím se využívat možnosti, které město nabízí. Rád chodím do Jizerek obdivovat přírodní krásy a zaběhat si na přehradu.

archiv Jiřího Loudy

V Deníku jsem začínal jako externí korektor a když se naskytla příležitost, nastoupil jsem na plný úvazek jako webeditor Deníků Libereckého kraje. Staral jsem se o tři weby a spravoval sociální sítě.

archiv Jiřího Loudy

Postupně jsem zjišťoval, že mám mnohem blíž k psaní a po necelých třech letech jsem získal pozici redaktora.

archiv Jiřího Loudy

Díky své práci jsem navštívil spoustu zajímavých míst, na která bych se jinak nedostal. Potkal jsem celou řadu zajímavých lidí, jejichž životní příběhy jsou obdivuhodné. Věřím, že takových je ale mnohem více, jelikož každý z nás je něčím výjimečný.

archiv Jiřího Loudy

A toho si cením na Deníku, který umožňuje čtenářům prostřednictvím komunitních projektů poznat zajímavé příběhy a místa.

archiv Jiřího Loudy

Osobně se podílím na projektu Lidé odvedle a zaměřuji se o na kulturu a literaturu. Rád si vyzkouším nové věci na vlastní kůži, o kterých pak píšu reportáže. Jsem tady pro vás a přes Liberecký deník si můžeme spolu popovídat. Napište mi na e-mail: jiri.louda@denik.cz. Děkuji a těším se na vaše nové nápady i problémy, které spolu představíme nebo se pokusíme vyřešit.

< Předchozí
1 z 6
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků severních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: