Vážení čtenáři, od neděle 14. únoramůžete hlasovat o Miminko Kolínska 2009 zde na internetové adrese www.kolinsky.denik.cz a také prostřednictvím kuponu v tištěných vydáních Kolínského deníku. Kupon najdete vždy na straně kulturního servisu. Anketa potrvá do 14. března do 24 hodin. Výsledky zveřejníme následující týden.

První tři miminka získají věcné ceny od redakce Kolínské deníku a hlavního sponzora Dětských obchodů Lvíček Terezy Hollasové, které najdete v Kolíně a Českém Brodě (www.kocarky-lvicek.cz).

Pravidla soutěže Kolínského deníku Miminko Kolínska 2009

Do ankety se automaticky dostalo deset miminek s nejvyšším počtem hlasů v jednotlivém měsíci roku 2009 (hlasovat jste začali od února 2009 a v prosinci 2009 hlasování nebylo kvůli chřipkové epidemii a následnému zákazu návštěv v kolínské porodnici).

Druhou desítku tvoří miminka, která obdržela celkově za celý rok nejvíce hlasů bez dělení na jednotlivé měsíce. Například z května se do ankety Miminko Kolínského deníku 2009 dostalo celkem pět miminek. Vítězové jednotlivých měsíců mohli tedy dostat méně hlasů, než někteří „poražení“ z jiných měsíců.

Právě proto se nominovala ještě desítka miminek s nejvyšším počtem vámi zaslaných hlasů.

DŮLEŽITÉ:Redakce vyhodnotí všechny hlasy obdržené prostřednictvím internetu a tištěných kuponů. Po sečtení všech hlasů bude určeno konečné pořadí. Neznamená to tedy, že když se někdo umístí na prvním místě ve webovém hlasování, automaticky se stane celkovým vítězem. Dobře si musí vést i v hlasování na kuponech z tištěného vydání. Stejně to samozřejmě platí i obráceně.

Doufáme, že to bude každému srozumitelné. Pokud ne, obraťte se přímo na redakci Kolínského deníku. Prostřednictvím e–mailu na redakce.kolinsky@denik.cz nebo na telefonní číslo 321 712 369.