„Měli jsme dohromady jen pár zkoušek,“ omlouval se zpěvák a tvůrčí osobnost skupiny Jiří „Mario“ Kampe, přesto jí výměna prospěla, a především bubeník hnal písničky nekompromisně dopředu. Zaznělo pár hitů jako Děvkař, Taneční, Sázavský mariňák nebo Amerika a pak Blue Bucks přepustili pódium kamarádům ze skupiny Rissla.

V ní na basovou kytaru hraje rovněž „Adis“, ženský zpěv pak má na starosti Roman Kohoutová. Ta měla toho dne ale bohužel za sebou návštěvu foniatrie a obstřik nemocných hlasivek. „Repertoár budu vybírat podle toho, co uzpívám, moc se vám všem omlouvám,“ přiznala. Přesto dala několik pecek s úsměvem i rekvizitami jako šaškovský nos nebo kouzelníkův klobouk, ale nakonec plánovaný set kapela zkrátila.

Pak už pódium patřilo cele Blue Bucks a písničkám jako Gambáč chlazenej, Málo, kterou si Kozlové už dávno vypůjčili z repertoáru kapely Iras, v závěru došlo i na úpravu Higway To Hell od australských AC/DC nebo Kampův majstrštyk - zpěv v „maďarštině“. Před plným sálem se končilo po půlnoci.

Kapely Komat, Imrvere a Kozičky zahrály v rockové hospodě U Vodvárků.
OBRAZEM: Kozičky byly Imrvere U Vodvárků v Komatu
Z koncertu kapel De Bill Heads a Komunál v Městském společenském domě v Kolíně.
Kapela Komunál se v Kolíně zastavila na svém prvním historickém koncertním turné