Sólového pěveckého partu se ujal Jaroslav Olin Nejezchleba, a když zpíval písničky Doteky či Kdo přijde po mně z repertoáru Vladimíra Mišíka, zněla kapela jako Etc… Což nebylo nic divného, protože kromě bývalého violoncellisty Nejezchleby na pódiu hráli kytarista Pavel Skála, bubeník Jiří Zelí Zelenka či houslista a akordeonista Vladimír Pavlíček, současní členové Mišíkovy doprovodné kapely.

Kromě nich na jevišti stáli ještě další kytarista a spoluhráč Nejezchleby ze skupiny Nahlas Ivana Hlase Norbi Kovács a dávný hudební souputník Petra Skoumala, klávesista a klarinetista Milan Potoček.

Kromě skladeb Vladimíra Mišíka zazněla i písnička Odjezd, zpívaná v originále Michalem Prokopem, ale třeba i hudební klenoty, které si nazpíval Skoumal sám jako Starej pán či Svatý Václave.

Došlo i na jeho veselé hudební drobnosti pro děti Tygr či přídavkové Bobr a Gorila.

Jedinou skladbou večera, kterou nesložil Petr Skoumal, byla jemu složená pocta z pera Olina Nejezchleby a titulní skladba jeho sólové desky Nečekaná návštěva.

Svérázný smysl pro humor Petra Skoumala připomnělo čtení jeho napsaného životopisu určeného přehrávkové komisi, kdy si středoškolsky a vysokoškolsky vystudovaný hudebník a autor muziky k filmům i večerníčkům svojí žádostí o možnost vydělávat si jako doprovodný muzikant v rockové kapele, dělal z komise vyloženě srandu.

Z přednášky cestovatele a řidiče žlutého trabantu Dana Přibáně v sále Městského společenského domu v Kolíně.
Dan Přibáň téměř tři hodiny bavil plný sál historkami z cesty trabantů
Okolí skládky chemikálií u Zásmuk po dešti.
Velkou investicí pro Zásmuky bude rekultivace skládky