Připraven je bohatý program pro malé i velké návštěvníky. Děti se mohou těšit na kouzla mistra Chemika, vystoupení Pata a Mata, kteří přijedou veteránem, na malování na obličej, jízdu na koních i na nálety letadel s bonbónky. Chybět nebudou ani soutěže a veselé diskotéky.

Dospělí si naopak přijdou na své při přehlídce vojenské techniky, exhibice kaskadérů na motorkách či dražbě věcí od sponzorů. Celým dnem bude provázet moderátorka Denisa Pfauserová a Martin Švejda. Od 15 hodin se o hudební zážitek postarají kapely De Bill Heads, Prasákův gauč a Rehab.

Odpoledne plné zábavy ve Veltrubech podpoří nemocnou Janičku.Zdroj: Archiv pořadatelů

POMOC PRO JANIČKU
Janička je dívenka a především velká bojovnice, které v pěti letech, po náhlých komplikacích s motorikou, objevili lékaři objemný tumor v zadní jámě lebeční vyplňující IV. komoru. Po první operaci se holčička přestala hýbat a mluvit, ale díky snaze rodičů, doktorů a hlavně jí samotné se postupně naučila opět chytat věci do rukou, sedět či se plazit. Pro Janičku a její rodinu nastal závod o život plný operací, opětných nálezů a dalších bojů.

Její příběh přineseme v dalším článku na webu Kolínského deníku.

Z Memoriálu Bohuslava Matiáše, soutěže ve společenském tanci na Zámecké v Kolíně.
Tanečníci zaplnili Zámeckou, v memoriálu se domácí neztratili
Petr Vágner
Herec Petr Vágner upekl ďábelský plán: Kvůli Ironmanovi jsem překopal celý život