Než na pódium vystoupaly legendy, pobavil fanoušky „jen“ osmnáctiletý Blue Bucks, který se s Lukášem Vackem za bicími prošel spíše svými novějšími písničkami jako Kriminál nebo Smrťák, došlo ale i na Sami máme málo z repertoáru kapely Iras.

Legendární Benefit svůj set odpálil skladbou Všichni za jednoho, přidal čtyři ochutnávky z nové desky Jsme v pohodě a uprostřed setu pozval na pódium hudebního publicistu Petra Korála, aby se ujal role jejího kmotra. „Jsou to skoro na den přesně dva roky, co jsem tady na tom místě stál ve stejné roli,“ vyznal se kmotr, který poté coby vystudovaný právník osvětlil slovo benefit coby zaměstnanecký bonus.

Hokejisté Kolína porazili doma Klatovy 6:3.
Kozlí obrat: za 59 sekund tři góly

Na tradiční směs zhudebněných pohádek si ten hudební Benefit přizval ještě dechovou sekci a dva kytaristy, z publika si pak zpěvák Vláďa Gumáček Koudelka vytáhl na pódium jedenáctiletého Lukáše, který i s druhým a v sestavě novým zpěvákem Adamem Bernauem s nadšením všechny pohádky odzpíval.

Ani přes jedenáctou hodinou večerní, kdy došlo na produkci Telegrafu, řady publika příliš neprořídly a pecky kapely, s níž si zazpíval nejen Ondra Marek, ale po dlouhé době v Kolíně i Adéla Brabencová, jako Karin, Křídla andělů nebo Potulní hráči si zpívali opravdu všichni. Za všeobecného nadšení se končilo o jedné hodině ranní a v tu chvíli byly volební výsledky všem přítomným úplně jedno.

Z utkání FK Kolín - Vysoké Mýto (2:3).
Martin Puk odmítl penalty. Kolín venku opět vyhrál