První akordy večera patřily rodačce z Košic Eniese, která podobně jako třeba Lenka Dusilová, Ondřej Ruml nebo Jan Ponocný si svůj zpěv vrstvila pomocí techniky, až zněl jako sbor. Zpívala nejen slovensky, anglicky či česky, to když upozornila, že její babička pocházela z Čech a zpívala dokonce v kapele, ale i v umělém elfím jazyce. Na kontě má pět CD, které byly samozřejmě k mání a nepočetné, ale o to vstřícnější publikum, si vytleskalo ještě přídavek.

Liron Meyuhas začala svůj set hrou na hang drum v klidné atmosféře, ale po úvodních zasněných skladbách rozezněla konga v takovém rytmu, až se několik především dam roztančilo, jedna z nich dokonce odložila i boty. I Liron přidávala, a to opět lyrickou skladbu doprovázenou pouhým zvukem hand drumu.

Kruh přátel hudby: z koncertu Tria CouCou v komorním sále Městského společenského domu v Kolíně.
Kruhem přátel hudby tentokrát zněl lehký žánr šansonu, padl ale na úrodnou půdu

„Byl to úžasný koncert, který měl jedinou chybu, a to malou účast fanoušků. Jak je možné, že na takhle výbornou akci přijde tak málo lidí?,“ kladl si otázku posluchač Martin.

„Naprosto perfektní koncert, trošku mě překvapily ty africké roztančené rytmy, ty jsem nečekala, takže mě ze židle nezvedly,“ dodala další návštěvnice Jarmila.

„Já Liron znám a je to pro mě srdeční záležitost a vůbec jsem nebyla zklamaná, byl to nádherný a povedený večer,“ uzavřela kolínská zpěvačka Eliška.