Více jak slušnou návštěvu zapříčinila jednak vystupující kapela Studio Karla Hamra se zpěvačkou Evou Náhlovskou, ale především pak účast v Kolíně oblíbeného profesionálního zpěváka Jiřího Škváry, spojeného především s dechovkou Krajanka Václava Hlaváčka.

Populární pěvec v bloku na přednatočené základy zazpíval všechny hity dechové i lidové hudby, s čímž mu ochotně pomohly jak Eva Náhlovská, tak její sestra Hana Zrůstová. Závěrečný přídavek v podobě nesmrtelného vyznání tuzemské hudbě Karla Hašlera Ta naše písnička česká si zpíval s interprety celý sál, v němž rázem zavládla atmosféra společné pospolitosti a dobré nálady.

Z oslav 160 let od vzniku Tělocvičné jednoty Sokol Kolín.
Sokolové slavili sto šedesát let od založení. Vypouštěli papírové lodičky

Studio poté střídalo rytmy moderní s těmi klasickými, takže se tančilo na country, popové hity i třeba pecku od kapely Smokie. Jiří Škvára se po svém vystoupení neschovával v šatně, ale poseděl s fanoušky, neodmítl ani několik vyzvání k tanci a pak si ještě s chutí zazpíval několik duetů s Evou Náhlovskou. Ta ve svém bývalém kolínském bydlišti nebývá často, a tak si Na Zámecké dala dostaveníčko se svými dcerami i vnučkami a na parketu i pódiu se tak několikrát ocitl i malý pravnuk.

I tentokrát došlo jako tradičně na taneční sólo oslavenců, v kole se tak ocitlo několik návštěvníků slavících narozeniny, ale i paní Věra mající v předvečer akce svátek.

Další setkání se uskuteční za necelý měsíc šestého listopadu, kdy Na Zámecké zahraje Malý dechový orchestr Městské hudby Františka Kmocha.