Na závěr prázdnin jsme pro hudební fanoušky připravili vskutku jedinečnou akci v krásném prostředí Svojšického letního amfiteátru. V pátek 1. září proběhne od 18 hodin multižánrový koncert čtyř kapel Alphaville, Keks, The Tap Tap a Balage Band.

Legendární kapela Alphaville v letošním roce vystoupí v České republice pouze jedenkrát a bude to právě v letním amfiteátru ve Svojšicích u Přelouče. Skupině Alphaville, která bude hvězdou celého večera, budou předcházet další populární české kapely, a to benešovský Keks a pražské soubory The Tap Tap a Balage Band.

Line up:
18:00 – 18:45 Balage Band
19:15 – 20:15 The Tap Tap
20:45 – 22:15 Keks
22:45 – 23:59 Alphaville

Celý hudební program dne odstartuje svým koncertem rockový a funky Balage Band v čele s Otou Balážem a zpěvačkou Terezou. Zkušený muzikant, dirigent a skladatel představí jak pecky z jejich nové desky, tak zabrousí i do skladeb BSP. V 18.30 hodin vystoupí kapela The Tap Tap a předvede svoje jedinečné představení, plné pozitivní energie a radosti z muziky, v kterém dozajista uslyšíte hity Černý pasažér či Řiditel autobusu. Hodinka muziky uteče jako voda a na podiu vystoupí kapela Keks. Rocková legenda, která zraje každým rokem, stejně jako víno. Víš, Proč holky pláčou, Nářez a další skladby nebudou chybět mezi písněmi, které v průběhu večera určitě zazní.

Pochopitelným vrcholem večera se stanou němečtí Alphaville. Můžete se těšit na všechny megahity jako Forever Young, Big In Japan, Sounds like A Melody a další světové hity doplněné o skladby z nového alba.

Návštěvníky bude čekat šest hodin skvělé muziky a zábavy. Zveme všechny příznivce hudby na krásné zakončení léta do Svojšic 1. září 2017!

Vstupenky k dostání v síti: www.ticketpro.cz

Zvýhodněné vstupenky k dostání: na všech koncertech kapely Keks

Info o kapelách na:
www.thetaptap.cz
www.keksrock.cz
www.alphaville.info
www.balageband.cz

Alphaville – „Big in Japan"

Zdroj: Youtube

Keks – „Víš" 

Zdroj: Youtube

The Tap Tap – „Řiditel autobusu"

Zdroj: Youtube

Balage Band – „Zeměkoule"

Zdroj: Youtube