V clubu Effect se střídá akce za akcí, a tak tentokrát nebyl výjimkou pořádně „nadupaný“ rockový večer. Hlavní hvězdou se stala kapela Krucipüsk, která dozajista nezklamala. Před vrcholem večera dostaly svoje slovo i předkapely. Fanoušky rozproudila nejprve punk-rocková kapela Personal Revolution a hned po ní přítomným zahrála kapela Lure of Senes. Rockový večer uzavřela kapela Mauritius.

V pátek večer většina lidí z kostelecka mířila přímo do klubu Effect za zábavou. Tentokráte mezi návštěvníky, kterých nebylo zrovna málo, převažoval počet rockových nadšenců. Jako první zahrála kapela Personal Revolution, která všechny dostatečně rozpohybovala a vytvořila příjemnou atmosféru. Tahle partička z Prahy, Peček a Kolína měla energie na rozdávání, ovšem nebyli jediní.

Hned po krátkém ladění se na scéně objevila kutnohorská kapela Lure of Senes, která do publika pouštěla tóny svých největších pecek. Po krátké odmlce, kdy si fanoušci již dožadovali přítomnosti Krucipüsků, se konečně doladila celá aparatura a kapela začala ze scény chrlit své typické tvrdé tóny.

Během koncertu se kapela snažila držet svého playlistu, ale nakonec si fanoušci vydupali své nejoblíbenější „vypalovačky“, jako například „Cesta“, „Keltskej osud“ nebo „Cirkus dneska nebude“. Celý sál byl v pohybu, zpíval jejich texty a nakonec kapelu obdaroval hlasitým potleskem. Večer plný rocku a pohody uzavřela kolínská kapela Mauritius.

Veronika Sobíšková