Ta už v tomto sále hrála zhruba před rokem, ale ne před takovým počtem diváků. Zpěvák Zeller a jeho spoluhráči si koncert užívali a do jedenácti skladeb, které obsahoval jejich hudební set, našlapali všechny své největší pecky včetně osobité úpravy skladby Můj čas z televizního seriálu Sanitka. Došlo i na wall off death – rozdělení publika na dvě stojící poloviny, které se vzápětí proti sobě vyřítí, to na skladbu Bratře, nedovol, na Kopem si Zeller pozval na pomoc Horsta, zpěváka Trautenberka, před koncem setu se ještě nechal povozit na rukách fanoušků v obří nafukovací labuti.

Po krátké zvukové zkoušce a odhrnutí malované opony už před zcela zaplněný sál vyběhli okostýmovaní členové Trautenberka, aby fanoušky roztančili staršími skladbami Kubamelehubou a Pyroman Roman, pak už přišla řada na aktuální album Ticho nad pekáčem, jehož název potvrdili i věrní fanoušci, když na autogramiádu před koncertem muzikantům přinesli pekáč plný klobás s křenem. V perfektní atmosféře si sál s kapelou zazpíval i tu o panu Pilousovi a jeho pile, zamyslel se, kolik mrtvejch bažantů, vejde se do trabantu v písni Jára umí šít, a i Trautenberk publikum provokoval k „smrtícím“ půtkám a pogování.

Koncert ukončila skladba Hajnej z desky Himlhergotdonrvetr a téhle titulní patřil i první přídavek, definitivní tečku pak udělal hit Selka z úplně prvního alba kapely nazvaného Hladová srna. Pak už zbývalo jen osobní podání ruky fanouškům v prvních řadách okořeněné předáním trsátka či paličky, a poté se zpocení a vyřádění fanoušci vydali ke svým domovům, případně do ještě otevřené hospůdky rozebrat dojmy. „Je to perfektní nápad, dát tyhle dvě kapely k sobě, moc jsem si celý večer užil,“ byl nadšený jeden z nich.

Z utkání nadstavby BC Kolín - Ostrava (87:82).
Dobrá zpráva před Ostravou. Marodka Kolína se vyprazdňuje
Ilustrační foto.
Rybáři nasadili tuny kaprů