Úvod patřil nejstaršímu CD Gambáč chlazenej a na pódium se kromě zpěváka Jiřího „Mária" Kampeho a Radka „Prdečka" Rajmana, kteří působili ve všech složeních Blue Bucksu dostavil basový kytarista David Adamec, kytaristu Michala Žážu hrajícího jinde s domovským Roxorem nahradil Jiří Moravec a zatím sedící fanoušky se pokoušely ze židlí zvednout skladby jako Alkohol, Už je zase hej, Paragáni nebo titulní Gambáč chlazenej.

Ilustrační foto.
Řidiči, pozor! U Veltrub někdo obrací semafory

Další blok patřil desce Sázavský mariňák a peckám jako Závist, Amerika či Taneční a to už křepčil celý sál. I třetí blok odbubnoval Láďa Dousek, na kytaru hrál benjamínek kapely, kytarista Martin „Majda" Peroutka, na basovou kytaru Luboš „Muroge" Moravec a sál bavily pecky jako Whiskey, kde se pěveckým partem blýskl Láďa Dousek, Budeme si spolu hrát, hymna kolínských hokejistů To jsme my či titulní Verbež kolínská.

Až po půlnoci došlo na současnou sestavu s bubeníkem Martinem „Rocky" Rokosem, poslední a nejtvrdší desku Fak jo a skladby jako Tak se svlíkej, Kriminál nebo Vlkodlak, coby finále pak všichni zúčastnění muzikanti na jednom pódiu zahráli Paragány s dvěma bubeníky za dvěmi soupravami. Všichni zúčastnění pak jen doufali, že slova o konci kapely jsou jen tradiční poplašnou zprávou…

Tradiční akce Keltové na tvrzi
Nebovidskou tvrz opět obsadili Keltové