Progres 2 zahraje průřez všemi důležitými skladbami 
Kolín – Hudební večírek pro pamětníky je v městském společenském domě připraven na čtvrteční 20. hodinu. Padesáti let se totiž letos dožívá brněnská rocková legenda, která jako první v České republice začala ve svých pořadech používat filmové dotáčky či divadelní prvky a jejich audiovizuální pořad Dialog s vesmírem se stal legendárním i trnem v oku tehdejších mocipánů. Kapela Progres 2 zahraje průřez všemi důležitými skladbami historie zazpívanými stěžejními vokalisty: Pavlem Váněm, Romanem Dragounem i Zdeňkem Klukou.

Radek Kubl bude vyprávět o pyramidách v Bosně
Kolín – Vyprávění Radka Kubla o pyramidách v Bosně čeká na diváky ve čtvrtek v Městském společenském domě v Kolíně. Začátek přednášky je v 18 hodin.

Ilustrační foto.
KRÁTCE: Dostavují poslední křídlo mateřské školy

Tradiční hasičský ples se bude konat v sokolovně
Cerhenice – Tradiční hasičský ples se uskuteční v sobotu v sokolovně. Začátek je ve 20 hodin. K tanci i poslechu bude příchozím hostům vyhrávat kapela G4. Připravená je také bohatá tombola. Rezervaci stolů je možné udělat v místě konání plesu. 

Bio Bezdíkov promítne Svěrákův film Po strništi bos
Škvorec – Spolkové kino Bio Bezdíkov nabídne divákům v pátek od 19 hodin film Jana Svěráka na motivy stejnojmenné knihy Zdeňka Svěráka Po strništi bos. Promítá se v sále hostince U Zálabských. Kino organizuje Spolek sousedů Škvorce a Třebohostic. Další akcí spolku bude beseda o pouti do Santiaga de Compostela ve čtvrtek 22. března.

Budoucí maturanti stavební školy vsadili na fotbalový mač.
OBRAZEM: Budoucí maturanti stavební školy vsadili na fotbalový mač