Přehvozdí – Dětský karneval se uskuteční v sobotu 11. února od 15.00 hodin v hostinci U Lípy svobody. Všechny masky se mohou těšit na připravené „štěstíčko", bohatý program a hudební doprovod DJ Váni.Starý Kolín – Maškarní karneval vypukne ve starokolínském kulturním domě v sobotu 11. února ve 14.00 hodin.

Červené Pečky – Dětský karneval začíná v místní sokolovně v sobotu 11. února ve 14.00 hodin. Bohatý program dětem nabídne diskotéku, hry a soutěže, volbu nejlepší masky a další překvapení.

Krymlov – Dětský karneval, který se měl původně uskutečnit v Olešce, se přesouvá do Krymlova. Dětské maškarní se uskuteční v sobotu 11. února od 14.30 hodin. Vítané jsou děti z Krymlova i dalších vesnic. Zajištěné je také drobné občerstvení.

Kolín – Zábavná moderovaná show v kostýmech se uskuteční v Domu dětí a mládeže Kolín v neděli 12. února. Kromě vyhodnocení nejhezčích masek se děti mohou těšit na hry, soutěže a chybět nebudou ani drobné ceny. K dispozici bude také malování na obličej. Akce začne v 15.00 hodin.