Jeho hlavní hvězdou byl herec, muzikant a sportovec Dalibor Gondík, který jej nejen moderoval, ale v jeho prvních zhruba devadesáti minutách si kromě dvorních zpěváků Alžběty Sosnovcové, Johanky Jeřábkové a Petra Konývky i zazpíval s Kolínským Big Bandem. 

Rockové kapely Cocotte Minute a Trautenberk rozdováděly kulturák v Kolíně.
Kapela Trautenberk zahájila jarní turné v Kolíně

Než se na pódiu vyměnil velký band za komornější plesový taneční orchestr Peklo opět se zpěvačkou Alžbětou Sosnovcovou, ukázal, jak by to mělo na parketu v ideálním případě vypadat, Taneční klub Bohuslava Matiáše při Domě dětí a mládeže vedený Romanou Podhrázskou.

Ples tradičně zahájil ředitel nemocnice Petr Chudomel, který poděkoval všem zúčastněným včetně případných budoucích pacientů a statutární zástupce hejtmanky Středočeského kraje Miloš Petera. „Jezdím sem k vám do Kolína rád,“ vyznal se politik z nedalekého Nymburka, který tento ples nezahajoval poprvé.

Ani tentokrát nechyběla tombola s devíti stovkami cen či smažený řízek pro každého návštěvníka a letos novinka v podobě foto koutku s fotografií vytištěné na památku zdarma.

Machinace s dotacemi za více než čtvrt miliardy, hlásí policie
Machinace s dotacemi za více než čtvrt miliardy, hlásí policie
Natálie Zelinková se narodila 18. března 2019, vážila 3055 g a měřila 50 cm. V Kolíně ji přivítala sestřička Karolína (3) a rodiče Michaela a Lukáš.
FOTOGALERIE: Právě jsme se narodili