"Honza je nejen skvělý hráč, ale i skvělý člověk. Takového hráče chce mít v týmu každý trenér. Já mám to štěstí a jsem za to moc rád,“ řekl na adresu brzy čtyřiatřicetiletého forwarda trenér Kolína Petr Martínek.

Stehlík patřil dlouhodobě k nejlepším střelcům druhé ligy. Za svou kariéru ve třetí nejvyšší soutěži nastřílel více než 230 gólů. Přidal k tomu více než 200 asistencí. Než Stehlík přišel do Kolína, hrál sedm let v Nymburce, ale okusil i první ligu. Z druholigového Klášterce pendloval sedm let do prvoligové Kadaně či Chomutova. V druhé nejvyšší soutěži nastoupil k necelým 150 utkáním, ve kterých posbíral 41 bodů. Loni v Kolíně připsal za 41 utkání 63 bodů (26+37).

Hokejisté Kolína (v modrém) porazili Tábor 2:1.
Kozlové soupeře pro první kolo neznají. Aktiv pouze nastínil systém soutěže

"Těžké rozhodovaní to nebylo. Jsem rád, že v Kolíně budu pokračovat. Máme zde skvělé fanoušky, perfektní zázemí a všichni lidé v klubu jsou zapálení do hokeje, a i já toho chci byt součásti. Trošku mě mrzí, že Pepík (Josef Malý pozn. red.) skončil, protože to vypadá to, že budu nejstarší,“ odpověděl Jan Stehlík na dotaz redakce.

Hokejisté Žebráku na ledové ploše přetlakové haly v Hořovicích nově přivítají soupeře z krajské ligy.
Výzva pro hokejisty Žebráku. V krajské lize nahradí příbramské béčko