To je pro Kozly, před poslední čtvrtinou soutěže, která začíná v sobotu, pořádná výzva.

„Musíme všichni zvednout hlavy, protože v sobotu proti Klatovům se nám to nepovedlo. Musíme naplno bodovat s Pískem a připravit se pak na další utkání se Žďárem. Písek nesmíme podcenit. Je houževnatý. I když je poslední, neznamená to, že je špatný. Musíme se důsledně připravit a podat lepší výkon než v sobotu proti Klatovům,“ řekl kolínský trenér Petr Martínek.

Kozlové budou určitě v roli favorita, vždyť Písečtí prohráli devět utkání v řadě a z posledních patnácti duelů zvítězili jen v jednom. Ale musí si dát pozor na podcenění a taky na to, že Písek vystrčit růžky umí.

A navíc už by chtěl po dlouhé době určitě znovu bodovat.

Kozlové letos nad Pískem zvítězili již dvakrát, doma 3:1, venku 4:1. Jak dopadne třetí vzájemné letošní měření sil?

Mač proti Jihočechům začíná na kolínském stadionu v 18.07 hodin. 

Fanoušci vybrali peníze na pokutu

Kolínský hokejový klub dostal za předsilvestrovské utkání, které odehrál v Havlíčkově Brodě, finanční pokutu v celkové výši 4000,- Kč . Kolínští fanoušci tam totiž použili pyrotechniku. Postavili se k tomu ale čelem a po sobotním mači s Klatovy přinesli prezidentovi klubu vybrané peníze. Na pokutu se složili. „Vážíme si tohoto kroku fanoušků. Je to od nich moc pěkné a znovu opakujeme, že jsme rádi, že jezdí s naším týmem všude po republice,“ vzkázali členové správní rady v čele s prezidentem klubu Lubošem Fromem směrem k příznivcům Kolína.