I ty by se teoreticky mohly stát jejich soupeřem pro play off. Musely by Kolín porazit za tři body, Nymburk by musel prohrát s nulou a David servis by nesměl získat více jak dva body.

Asi taková matematika a spoustu takových kombinací provází poslední kolo druhé ligy. První tři týmy tabulky, Havlíčkův Brod, Žďár a Kolín ještě totiž neznají své soupeře pro play off. Těch variant je ale tolik, že nemá cenu spekulovat, stačí si počkat.

„Můj cíl je vždy vyhrát. Nespekuluji, jestli v play off dostaneme toho nebo toho. V současné době to ani nejde spočítat. Většinou když někdo spekuluje, tak se mu to nevyplácí. Chci, abychom nespekulovali. Jestli chceme uspět v play off, je jedno, jestli narazíme na Klatovy, Nymburk či David servis. Nespekulujme, pojďme hrát,“ řekl před utkáním trenér Kolína Petr Martínek.

Jeho svěřenci od pondělí ladí formu na vyřazovací boje a souboj s Klatovy bude taková generálka. Jakýkoliv výsledek utkání už ale nebude mít vliv na to, že Kozlové skončí po základní části třetí.

A jakou mají bilanci s týmem Klatov? 2:1. Výhra 6:3, 3:2 po prodloužení a prohra 2:3 po nájezdech.

Utkání v Klatovech začíná v 18 hodin.