Kolín – Jablonec 0:5

Ten přijel do Kolína jako vítr, odhodlaný vrátit Kolínu porážku z jabloneckého ledu. To Kozlové uloupili body za výhru ve třetí třetině. Tentokrát se ale nic takového neopakovalo.

Jablonec od začátku šlapal do pedálů, v první třetině dal tři góly, a pak hlídal vedení. Kozlové třikrát chybovali. Nejprve špatně vystřídali a dali hostům prostor, pak špatně rozebrali hráče po buly a do třetice přišli o puk ve vlastní přesilovce a místo napadání couvali a dali prostor ke střele.

To sebevědomí ztratíte hned. Do konce utkání už ho Kolínští nenašli a z ledu odjeli poraženi 0:5.

Kozlové jsou po čtrnácti odehraných kolech stále čtvrtí. Na pátý Trutnov mají náskok dva body, na třetí Nymburk ztrácí body tři. Další zápas hrají ve středu a nebude to žádná legrace. Přijede první Vrchlabí.

Branky: 5. Frk (Havelka), 9. Bříška (Tondr, Abraham), 12. Mulač (Brokeš), 30. Bříška (Mulač, Maďar), 43. Plíhal (Pilař). Rozhodčí: Škrobák – Marek, Ovsík. Vyloučení: 5:8. Využití: 0:0. Oslabení: 0:1. Třetiny: 0:3, 0:1, 0:1. Diváci: 698.

Kolín: Sejpal (od 13. Martínek O.) – Březina, Pýcha, Hanzl, Mlčoch, Havelka, Barták, Jelínek – Semirád, Šafránek, Hlaváček – Zumr, Martínek, Malý – Netušil, Kozák, Němec – Kadlec, Pilný.