Klatovy – Kolín 2:3 pp

Ale nevyhráli. Kozlové se totiž tentokrát vzpamatovali včas a ještě během druhé třetiny dokázali vyrovnat. Nakopla je využitá přesilovka. Na konci druhé části pak vyrovnali. Hlaveš poslal přes celé střední pásmo puk na Morkese, ten zavezl, vystřelil a Zumr mohl pohodlně dorážet.

Třetí třetina začínala za vyrovnaného stavu. A taky tak skončila. Oba týmy sice nabídly spoustu šancí, ale oba gólmani čapali a branka nepadla. Vítěz a držitel bodu navíc se tak určoval až v prodloužení. V něm si pro něj dobruslili Kozlové.

Malý zavezl ve třetí minutě puk do pásma a vybídl k vítěznému skórování Pannu. Ten neodmítl a Kozlové brali dva body za výhru 3:2. V tabulce jsou stále čtvrtí. A na programu mají další dva výjezdy. Ve středu jedou do Žďáru, v sobotu pak do Českých Budějovic.

„Vytvořili jsme si mnoho gólovek, ale nedokázali jsme je proměnit a tím jsme soupeři stále nabízeli chuť hrát. Ve druhé třetině jsme ale skóre srovnali a třetí třetina byla nejzajímavější s šancemi na obou stranách. Rozhodlo ale prodloužení. Oba celky začaly opatrně, ale když podruhé na led naskočila naše formace Kadlec, Malý, Panna, rozhodli jsme,“ popsal průběh utkání vedoucí Kolína Josef Nutil.

Branky: 12. Kokoška (Tulačka, Uhlík), 29. Houfek (Vlček, Polívka) – 33. Panna (Pýcha, Kadlec), 38. Zumr (Morkes, Hlaveš), 63. Panna (Malý). Rozhodčí: Šindel – Schopf, Horažďovský. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:1. Oslabení: 0:0. Diváci: 150. Třetiny: 1:0, 1:2, 0:0, 0:1.

Kolín: Sejpal – Kadlec, Pýcha, Hlaveš, Voženílek, Barták, Březina, Havelka – Malý, Semirád, Panna – Morkes, Zumr, Pipek – Kysela, Prokop, Kozák – Pilný.