„Je to pravda. Hosté zvítězili zcela zaslouženě, po celý zápas byli lepším týmem. My jsme uhráli ještě celkem přijatelný výsledek,“ byl po zápase zklamaný trenér kolínského mužstva Petr Martínek. „Nepodali jsme dobrý výkon, na soupeře jsme prostě nestačili,“ nehledal výmluvy kouč Kolína.

Litoměřice tak potvrdily, že v poslední době hrají ve výborné formě. Domácí tým přestřílely, Sejpal se měl v bráně Kozlů co ohánět. Čtyřikrát ale zasáhnout nedokázal. „S tím souhlasím. Litoměřice mají velice dobře poskládaný tým, mají ve svém středu dobré, zkušené hráče a k tomu dravé mládí,“ uvedl Martínek.

Jako první sice skórovali domácí, ale hosté stav otočili a dvakrát v utkání vedli o dvě branky. A o dvě branky také vyhráli. „Dostali jsme se sice na dostřel a dali jsme i vyrovnávací branku, ta ale nebyla uznána. Jak říkali hráči na ledě, tak poprávu. Jinak ale hosté vyhráli zaslouženě,“ zopakoval šéf kolínské střídačky.

Z hokejového utkání Chance ligy Kolín - Litoměřice
FOTO: Rychlé vyrovnání Kozly poznamenalo. Litoměřicím porážku nevrátili

Kolínští věděli dopředu, že je čeká hodně silný protivník. „Byli bruslivější, aktivnější, prostě byli lepší ve všech směrech. Hráli agresivně, doráželi nás a do moc věcí nás nepustili,“ přiznal Martínek. „My musíme zvednout hlavy a vyhrát v sobotu za každou cenu v Kadani. Abychom se vrátili do hry o play off,“ přeje si kouč Kozlů.

Kolínským jakoby neseděly týmy ze severu Čech. V pondělí padli se Sokolovem, nyní s Litoměřicemi. Byla to jejich druhá domácí prohra v řadě. „Každá porážka mrzí, my musíme uznat, že byl soupeř lepší a neměli jsme na něj. S Kadaně se chceme vracet s nějakými body,“ burcuje už nyní svůj tým kolínský trenér.