Kolín – Letňany 5:2

Do vedení šli sice hosté, kteří v desáté minutě proměnili přesilovou hru, ale byla to pro ně jen jehla v kupce sena. V kupce kolínských gólů. Kozlové totiž minutu nato vyrovnali. Ve třetí třetině přidali další tři puky do letňanské sítě a bylo vymalováno.

Když pak hosté čtyři minuty před koncem snížili, vliv na vývoj utkání to nemělo. Navíc kozlové ještě minutu a půl před koncem vrátili na své konto třígólové vedení.

Přátelskou odvetu s Letňany kolínští hokejisté na programu nemají. Potkají se až naostro v sezoně.

Kolín bude hrát ještě dva přípravné zápasy. Ve čtvrtek na zimním stadionu v Nymburce od 18 hodin a příští čtvrtek doma se Dvorem Králové. Ve středu 12. září už začíná mistrovská sezona.

Branky: 11. Malý (Zumr), 22. Hanzl (Němec), 29. Kadlec (Zumr), 36. Zumr (Malý, Semirád), 59. Mlčoch (Němec, Šafránek) – 10. Slabý (Beran), 56. Jaša (Heldák, Šilháň). Vyloučení: 5:6. Využití: 1:1. Oslabení: 0:0. Třetiny: 1:1, 3:0, 1:1. Diváci: 231.
Kolín: Sejpal – Pýcha, Barták, Březina, Mlčoch, Hanzl, Sladký – Semirád, Zumr, Malý – Němec, Martínek, Šafránek – Kozák, Prus, Pilný – Netušil, Černý, Kadlec. 

Na poděbradském zimním stadionu sehrály přípravné utkání hokejové celky Sparty Praha a Pardubic (1:3). Hala byla narvaná k prasknutí.
Narvaný poděbradský zimák sledoval vítězství perníkářů