JABLONEC NAD NISOU – KOLÍN  5:1

Gólová smršť začala v osmé minutě. To Kozlové ztratili kotouč ve vlastním pásmu, nepokryli hráče před bránou a Vašek se tak mohl z dorážky radovat. Minutku nato se dva kolínští beci srazili na modré a Mulač sám před bránou nezaváhal. Skóroval pod víko. Do třetice Kozlové Vaškovi namazali přímo na hůl do mezikruží, kde sám neměl problém skórovat. A na konci třetiny se ujala ještě jedna dorážka Vlků.

Od druhé třetiny se Kozlové trochu zvedli. V obou dalších částech domácí dokonce přestříleli, ale s nulovou koncovkou. Až v padesáté minutě se po Pýchově střele od modré puk od Šifty nasměroval do brány. Zlepšení kolínské hry a čestnou branku ale nakonec zkalil ještě gól z šedesáté minuty, kdy po minele přišla přesná přihrávka zpoza brány a nechytatelná střela. Jablonec přidal k výhrám 6:2 na Trutnovem a 5:3 nad Děčínem vítězství 5:1 nad Kolínem.

,,Byl to laxní výkon kmenových hráčů. Skoro neměli zájem hrát. Pak se k tomu přidal zmar těch mladých. Přestože je to začátek, je to velmi nedůstojné," byl opravdu nespokojený kolínský trenér Václav Rác.

Branky: 8. Vašek (Mulač, Frk), 9. Mulač (Brokeš), 11. Vašek (Šulc), 17. Brokeš (Frk), 60. Mulač (Brokeš, Frk) – 50. Šifta (Pýcha, Mejzr). Vyloučení: 5:3. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Třetiny: 4:0, 0:0, 1:0.
Kolín: Moravec – Barták, Muláček, Pýcha, Skokan, Hanzl, Klíma, Chmelař, Fiala – Ježek, Sladký, Morkes – Šifta, Mejzr, Malý – Zumr, Šafránek, Valášek – Semirád, Hlavatý, Jelínek – Kadlec mladší.