„Věděli jsme, co od soupeře očekávat. Hraje důrazně, houževnatě a nakopává balóny. Hráče jsem na to upozorňoval, ale minulo se to účinkem. Už v šesté minutě jsme prohrávali po našem nedůrazu. Po půlhodině už to bylo o dvě branky. Naštěstí se nám podařilo vstřelit důležitou kontaktní branku před poločasem,“ uvedl hrající trenér Lukáš Trnka.

Není se co divit, že o poločasové přestávce bylo v hostující kabině dost hlučno, plály emoce. A to nejen od trenéra, ale i ostatních hráčů. Bylo třeba si vše vyříkat a do druhého poločasu se vyhecovat a zabrat.

„Pro druhý poločas jsme zvolili stejnou strategii jako soupeř. Dlouhé nakopávané míče proti sluníčku a snažit se z toho těžit. Dlouho se nám to nedařilo. Ale pak se z ničeho nic dostal míč k Hrdinkovi, dorosteneckému brankáři, a ten krásně vyzval Rybaříka ke skórování. A o minutu později bylo ještě veseleji, protože Rybařík dal druhou branku v utkání a vedení 3:2 už jsme dotáhli k vítězství,“ ulevil si Lukáš Trnka.

„Hráči, kteří v našem dresu nastoupili, zaslouží velké poděkování. Ne za fotbalový výkon, ale za bojovnost a zarputilost, kterou to dotáhli až ke třem bodům,“ pochválil celý tým Trnka.

Branky: 6. Pulkert, 31. Weinlich – 39. Packa, 79. a 80. Rybařík. Poločas: 2:1.
Tuchoraz: Macho – Jurka (21. Hrdinka), Trnka, Klepal, Hanzl – Topol, Novák, Koranda, Packa – Rybařík, Havránek.