„Zápas byl od začátku jasně  v režii našeho soupeře. Ten dobře kombinoval a v prvním poločase si vytvořil třígólový náskok. Nás téměř k ničemu nepustil. Ve druhém poločase kontroloval zápas a ještě nám vstřelil další dva góly," uvedl vedoucí kolínského mužstva Petr Hejduk.

„Mrzí mě, že někteří kluci ještě nepochopili, že se dá hrát s každým soupeřem. Jenom se musí chtít a dát do hry trošku srdíčka. To bohužel u některých z nich postrádám," dodal Hejduk.

Kolín je v průběžné tabulce na posledním dvanáctém místě. To si může již o víkendu vylepšit. V neděli hostuje na hřišti Šluknovského výběžku. Zápas se hraje v 10 hodin ve Varnsdorfu.

Sestava: Krob – Bubla, Řehák, Hoření, Pánek – Vacka, Š. Pokorný, Bím, Záhora – Duba, P. Pokorný. Střídali: Suchý, Machurka.

Čtrnáctka dostala pořádný výprask

Podstatně hůř dopadli proti stejnému soupeři kolínští hráči U14. Ti s Ústím nad Labem prohráli dokonce 0:14 (0:8).

„Zápas této kategorie bych nazval krátce a výstižně, a to jako předčasnou vánoční nadílku. Hrálo se pouze na jednu bránu, bohužel tu naši. Vůbec jsme nestíhali rychlou kombinaci soupeře, který nás převyšoval úplně ve všem," přiznal vedoucí mužstva Petr Hejduk.

„Tento zápas nám opravdu ukázal, jak na tom doopravdy jsme a že nás čeká v této kategorii ještě spousta práce a úsilí," podotkl Hejduk.

Kolín se po debaklu stále drží na předposledním místě tabulky. To bude v neděli hájit na půdě posledního Šluknovského výběžku. Duel o Černého Petra bude mít výkop v neděli na hřišti ve Varnsdorfu.

Sestava: Folop – Suchý, Machurka, Koudela, Šulc – Novotný, Bukač, Šín, Dunka –  Vejdělek, Jedlička. Střídal: Moravec.