SKP KOLÍN – OL. MĚLNÍK B 8:7

Byla to přestřelka. Oba týmy se tahaly o vedení a nakonec se z vítězství radovali kolínští futsalisté. A to i přesto, že dvě minuty před koncem o gól prohrávali.

„Velmi těžké utkání a asi 
s nejlepším soupeřem. V podstatě jsme hráli proti A – týmu Olympiku, kde je řada zkušených hráčů jako Gabčo nebo mladých kluků z ligové juniorky," uvedl po zápase kapitán týmu Lukáš Slezák.

Ten také plnil roli trenéra, neboť Michal Škopek nebyl přítomen. Hra byla od prvních minut nahoru dolů a oba týmy se tahaly o vedení.

„Za stavu 6:5 pro nás pak hosté začali hrát power play a brzy skóre otočili na 6:7. Do konce utkání zbývaly dvě minuty a my jsme díky maximálnímu úsilí a kolektivním výkonem dokázali zápas zdramatizovat a nakonec i vyhrát," byl spokojený Slezák.

Po bodovém půstu se kolínský SKP konečně dočkal vítězství. „Body jsme již nutně pro pohodu v týmu potřebovali. Nutno podotknout, že hosté hráli výborně, ale také velmi tvrdě a rozhodčí správně nařídili mnoho trestných kopů, ale nám se nedařilo tuto výhodou zužitkovat, což se podařilo až právě v úplném závěru. Všichni hráči zaslouží pochvalu," shrnul vystoupení kolínského mužstva Slezák.

SKP Kolín: Cincibus – Hejduk, Vacek, Navrátil, Šváb – Slezák, Rejthárek, Živný, Kovařík. Poločas: 3:2.