Kolín – Vlašim 2:6

Už v poločase vedli hosté tříbrankovým rozdílem, po změně stran přidali další tři góly. To se už trefil ale také Kolín, když do černého mířili Rybařík a střídající Novák.

„Byl vidět rozdíl mezi druhou ligou a divizí," přiznal po utkání kolínský trenér Jiří Biško, pro něhož to bylo teprve druhé střetnutí v roli hlavního kouče. „My jsme ale rozhodně nezklamali. Kluci odehráli to, co bylo v jejich silách," řekl Biško.

Jeho tým ale po celý zápas tahal za kratší konec provazu. Druholigový celek kontroloval hru a navíc střílel góly. „Soupeř byl lepší po celou dobu. Držel míč, dokázal dobře kombinovat. My jsme míč často neudrželi, což se dalo čekat," uvedl s nadhledem kolínský kormidelník.

V dresu Kolína poprvé nastoupili dva hráči – brankář Kopecký, který hájil naposledy barvy Radimi v I.A třídě, a Bora, ten hrál naposledy divizi za Suchdol.

Další utkání sehraje Kolín v sobotu. V rámci předkola Poháru FAČR se střetne s celkem Aritma Praha. Hrát se bude na hřišti v Dobrovízi a zápas začne v 10.15 hodin.

Branky: Kolína: Novák, Rybařík. Poločas: 0:3.
FK Kolín: Stehno – Nešpor, Radek Biško, Šourek, Kopáček – Lukeš, Němeček, Borkovec, Čapek – Ludvíček, Rybařík, střídali Kopecký, Bora, Seifert, Brunclík, Rosendorf, Procházka, Novák.