Velim - Dlouhá Lhota 0:1

„Za stálého deště se hrál kvalitní fotbal po celých devadesát minut. Soupeř byl zkušený a v první půli měl víc ze hry, hrozil zejména střelami ze střední vzdálenosti. Paradoxně jsme to ale byli my, kdo mohl dát vedoucí branku. Ve 31. minutě jsme po centru trefili břevno, bohužel se míč odrazil ven. Klíčový okamžik přišel o osm minut později. V prostředku hřiště jsme jednoduše ztratili balon, soupeř tuto naši ztrátu potrestal. Centr prošel vápnem, kde ho na zadní tyči uklidil hráč Dlouhé Lhoty," řekl po utkání trenér Velimi Jan Holík.

„Ve druhé půli jsme se zlepšili, soupeře jsme přehrávali, zasloužili si vyrovnat, bohužel nám chybělo to nejpodstatnější, ze šancí dát gól. Nestalo se, a tak nám nezbývá nic jiného, než se připravit na další zápasy. Podali jsme však poctivý výkon a je na čem stavět. Když se přiblížíme k takovému výkonu i v dalších zápasech, tak ty body přijdou," dodal Holík.

Branka: 39. Novotný. Rozhodčí: Leška. ŽK: 2:2. Diváci: 80. Poločas: 0:1.
Velim: Svoboda – Kyncl, Teplý, Hrabal, Vácha – Kesner (70. Nedbal), Jeník, Hruška (75. Jansta), Seifert – Dostál, Vaněk (70. Kukal).