„Po celou dobu jsme měli zápas pod kontrolou. Tentokrát jsme si vyzkoušeli ofenzivu a podařilo se nám vstřelit pět gólů. Další šance jsme ještě neproměnili, ale povedlo se nám celkem dost pěkných akcí. Výsledek je zasloužený, asi odpovídá průběhu utkání,“ uvedl trenér Velimi Vladimír Malinovský.

„Soupeř hodně bránil a podnikal výpady, některé z nich byly nebezpečné, ale dokázali jsme je většinou včas zastavit,“ dodal.

Velim se podle původního plánu měla utkat s Třemošnicí, ta nakonec zápas vzdala. „Volali, že mají marodku a nedají to dohromady. Proto jsme rádi, že nám vyšly Bečváry vstříc a místo svého tréninku si s námi zahráli. Nyní máme před sebou poslední dvě prověrky. Za týden s Milovicemi a pak s Hlízovem,“ objasnil Malinovský.

Toho kromě výsledků těší především předváděná hra. „Důležitější než výsledek je naše hra a s tou můžeme být zatím spokojeni. Jen abychom byli schopni přenést to do mistrovských střetnutí,“ přeje si.

Další utkání hraje Velim v sobotu. Od 13 hodin se na umělé trávě v Poděbradech utká s Milovicemi.

Branky Velimi: Jeník 2 (1 z PK), Kyncl, Kadlec, Kukal. Poločas: 2:0.

Velim: Dejmek – Kyncl (46. O. Kosina), Víšek (68. Kopáček), Hartig, Procházka (46. Martikán) – Zajíc (68. Kadlec), Kopáček (46. Jeník), Kedršt (68. Kyncl), Novotný – Kadlec (46. Ceral), Kasal (46. Kukal).

Bečváry: Hrouda (46. Stoupa) – Slezák, Holub, Uher, Čáslava – Kuba, Dědek, Horáček, J. Kšírl - Černý, Jahoda.