„Další zápas s podobným průběhem jako ty předchozí. Nechytíme začátek zápasu, necháme si dát branku a před poločasem neproměníme šance. Ve druhé půli začneme hrát, zatlačíme soupeře na jeho půli, ale veškerá snaha opět skončí na neproměňování šancí," hlesl trenér Jiří Ptáček.

„Dnes mohlo být rozhodnuto už v 8. minutě, kdy měl soupeř tři tutovky. V první šanci netrefil hráč bránu, 
v druhé ho vychytal Svoboda a ve třetí vykopával z prázdné brány Regner. Ve 30. minutě šel soupeř do vedení, kdy jsme inkasovali po rychlém brejku do otevřené obrany. Minutu na to zlikvidoval tutovku opět Svoboda. V závěru poločasu mohl vyrovnat Hruška, kdy chybělo málo, aby přeloboval gólmana z půlky hřiště. Hned na to jeho střela z hranice vápna skončila nad brankou a Teslíkova dorážka na zadní tyči skončila těsně vedle. V 47. minutě Dostál netrefil z vápna branku a hned na to na druhé straně po chybě v rozehrávce opět zachraňoval Svoboda. 
V 55. minutě měl největší šanci Šmejkal, ale jeho lob přes vyběhnutého gólmana skončil zase těsně vedle. Po hodině hry jsme stáhli hru na tři obránce, dostali jsme soupeře pod tlak, ale naše poslední šance skončila na horní tyči po přímém kopu Hrušky. V 71. minutě jsme inkasovali podruhé, poté co hráč v souboji nejprve loktem trefil Regnera do obličeje a následná střela skončila v naší brance. Zatímco v prvních dvou zápasech jsme dokázali nepříznivý stav zvrátit, dnes stejně jako minulý týden skončila naše snaha na neproměněných šancích. Na druhou stranu dnes většina hráčů zaostala daleko za svým standardním výkonem," dodal Ptáček.

Branky: 31. Tikovský, 70. Stožický. Rozhodčí: Nepovím. ŽK: 3:2. Diváci: 100. Poločas: 0:1.
Velim: Svoboda – Kyncl, Regner, Vácha, Martikán (60. Zajíc) – Teslík, Srp (46. Kesner), Hruška, Jansta (85. O. Kosina) – Dostál, Šmejkal.