„V prvním poločase jsme byli v poli lepší. Na šance jsme vyhráli 5:2, bohužel žádný gól nedali. O přestávce trenér prostřídal sestavu a obraz hry se změnil. Šest změn bylo znát. Soupeř po změně stran hru ovládl a během deseti minut vstřelil tři góly," uvedl vedoucí mužstva Jan Křen.

„Na to, že jsme měli za sebou pouze dva tréninky, tak hra nebyla špatná," dodal Křen.

Zatímco ve většině týmů dochází v zimní přestávce k hráčským změnám, v Českém Brodě téměř k žádným. „Většinou se říká, že nezůstal kámen na kameni, v Českém Brodě zůstal kámen na kameni. Nebo téměř," poznamenal s úsměvem Jan Křen.

„Vrací se nám brankář Otáhala, který byl na podzim na operaci. Nyní měl volno, proto za nás chytal Bebr z Říčan, který naposledy chytal divizi v Čížové. Jinak odešel pouze Klesa, kterého České Budějovice na jaro neuvolnily. Nebo alespoň. Takže to vypadá, že po několika letech k velkým ke změnám nedojde a kádr zůstane téměř v původní podobě," dodal Jan Křen.

Další přípravný zápas sehraje Český Brod ve středu. Od 18 hodin se představí v Nymburce. V sobotu se od 14 hodin utkání na turnaji v Praze s domácím Meteorem.

Branky: Pávek, Studecký, Kalaš. Poločas: 0:0.
Český Brod: Bebr – Carda, Marek, Hrdlička, Smola – Moravec, Brož, Medek, Walter, Lukeš – Jiroušek. Střídali: Vymazal, Šmejkal, Fikejz, Skořepa, Makovský, Stejskal.