„Před zápasem jsme věděli, že pokud vyhrajeme, tak se minimálně na týden dostaneme do čela tabulky. Kluky to nakoplo a na jejich hře to bylo znát. Moc jim za to děkuji, že k zápasu takhle přistoupili a chtěli se o to poprat," začal hodnocení utkání hrající trenér Tuchorazi Lukáš Trnka.

„Podařil se nám vstup do utkání, kdy jsme brzy vedli. Soupeř měl sice ještě před tím taky příležitost, ale neproměnil ji, a tak jsme trestali my. Pak nás soupeř trochu zatlačil a vyrovnal. Následně byl ve vápně stažen unikající Vosecký a my šli tak z penalty podruhé v zápase do vedení. V kabině pak padly jasné instrukce kontrolovat hru, což se nám podařilo. Čekali jsme na rychlé brejky a po jednom z nich jsme navýšili skóre. Takže strategie vyšla a my se tak po zásluze radujeme z prvního místa v tabulce," popsal nejdůležitější okamžiky zápasu Lukáš Trnka.

Branky: 4. Vostrovský, 29. Doksanský z PK, 69. Bereš – 27. Zoubek. Rozhodčí: Tylchert. ŽK: 1:3. Diváci: 70. Poločas: 2:1.
Tuchoraz: Macho – Jurka, Trnka, Horňák (51. Borovička), Bílek – Vostrovský, Doksanský, T. Černý, Vosecký – Havránek (89. Novák), Bereš.