Nové Strašecí – Český Brod 3:1

„Podali jsme nejhorší výkon v tomto ročníku," přiznal trenér Českého Brodu Jiří Tesař. „Nedařilo se nám, ale ani soupeř nepodal kdoví jaký výkon," dodal Tesař.

Jeho tým jako první inkasoval. Sice se mu dvacet minut před koncem podařilo vyrovnat. V závěru ale dvakrát inkasoval a domů odjel s prázdnou.

„Od začátku jsme měli mírnější převahu. Jenomže jsme dostali takový divný gól. Hráč vystřelil asi z pětadvaceti metrů, míč šel někam na rohový praporek, na vápně ale trefil dalšího domácího hráče, který změnil směr. Náš brankář samozřejmě reagoval na tu první střelu. Ve druhé půli se nám podařilo po standardní situaci vyrovnat, kdy se míč odrazil na vápno a Štefančík ho obloučkem poslal  do šibenice. Pak jsme měli šanci, i když jsme nehráli ideálně, tak jsme měli mírnější převahu. Ale nic z toho. Naopak jsme opět dostali takovýho šmudlu. Domácí hráč se ukopl. Místo, aby šel míč do brány, tak prolétl vápnem a hráč to tam dorážel na zadní tyči do prázdný. Třetí branku jsme dostali v nastaveném čase, když jsme hráli vabank. Chyběli nám tři hráči, a to bylo znát," podotkl Tesař.

Branka ČB: 70. Štefančík. Rozhodčí: Myška. ŽK: 2:3. Diváci: 50. Poločas: 1:0.
Český Brod: Gabriel – Červenka, Štefančík, Valenta,  Kryštof – Trnka (70. Kozlíček), Škoda, Krejcar, Pech – Alawari (60. Kratochvíl), Moravec.