Břežany II   –  Bečváry 2:7

„Vyrovnané utkání do šedesáté minuty. Potom rozhodla fotbalová činnost jménem koncovka, kdy nás soupeř přestřílel. Dokázal proměnit svoje šance. Bečváry vyhrály zaslouženě. Byl to zřejmě nejlepší soupeř, s kterým jsme na jaře hráli," přiznal vedoucí Břežan Vladislav Pikner.
„Břežany pro nás byly vždy nepříjemným soupeřem. Proto jsem rád, že jsme zápas zvládli a zvítězili takovým rozdílem," uvedl trenér Bečvár Josef Kuba. „První poločas soupeř ještě držel krok, ale ve druhé už jsme si vytvářeli jednu šanci za druhou, některé z nich zůstaly ještě neproměněny. Podali jsme dobrý výkon, vítězství jsme si zasloužili a sedm gólů nás může jen těšit. Je to první takhle vysoká výhra," dodal.
Branky: 22. Musílek, 56. Jedlička – 21. Čáslava, 46.,  80. a 82. V. Holub, 48. Dědek, 76. Uher, 88. Kubín. Rozhodčí: Kumstát. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 1:2.
Břežany II: R. Pikner – Trejbal, Mišák, Svoboda, Pekárek (80. Hladík) – Karban (50. Hrneček), M. Pikner, Musílek, Práchenský – Jedlička, Beutel.
Bečváry: Zavřel – Uher, J. Holub, Pokorný, J. Kšírl (18. J. Kuba) – Čáslava, Dědek, Kubín, P. Kuba P – Černý, V. Holub.

Jestřabí Lhota – Týnec nad Labem  0:0

„V prvním poločase jsme měli znatelnou převahu, ale Týnec dobře bránil a těžko jsme se prosazovali. Po změně stran, když naše hra postupně upadala, jsme se paradoxně do šancí dostávali. Chybí nám ale klid a pohoda. Hráčům ale nelze upřít snahu," konstatoval trenér Jestřabí Lhoty František Machurka.
„Jeli jsme pro bod a to jsme splnili," ulevil si kapitán Týnce nad Labem Jiří Sýkora. „Domácí měli mírnou převahu, ale vyloženou gólovou šanci měli až deset minut před koncem, a tu náš brankář výborným zákrokem zlikvidoval," dodal.
Rozhodčí: Malý. ŽK: 2:5. Diváci: 50.
Jestřabí Lhota: Málek – Růžička (82. Kukal), jelínek (46. Hron), Skalický, L. Týma ml. – Šátek, Klička, Krajíček, Mojžíš – Krupka (70. Hájek), Z. Týma.
Týnec nad Labem: Adamec – Truxa, Mlika, Sýkora, Kovanda – J. Váša, M. Váša, Tatíček, D. Grůber (65. Horák) – T. Grůber (55. Kučera), Žiga.

Velký Osek – Libodřice 7:1

„Do utkání jsme šli s respektem, ale již od úvodních minut bylo jasné, že k nám přijel odevzdaný soupeř. Nebýt našeho zvolnění v druhé půli,  mohlo být skóre dvojciferné," konstatoval manažer Velkého Oseka Zdeněk Novák.
„K utkání se nemá cenu vyjadřovat. Výsledek hovoří za vše. Je až krutý, ale naši hráči dnešní utkání asi pojali jako sobotní výlet. Oproti minulému utkání jsme vyhořeli ve všem. Bojovnost a vůle po vítězství byla ta tam. S přístupem některých hráčů, hlavně těch mladších, jsem vyloženě nespokojen. Pokud si myslí,že takhle se hraje okresní přebor, tak by bylo dobré, kdyby s fotbalem skončili," čertil se trenér Libodřic Jiří Borecký.
Branky: 12., 38. a 71. Pechanec, 23. Velechovský, 32. D. Adamec, 60. Melichar, 86. Syřínek – 78. vlastní Červený. Rozhodčí: Löwe. ŽK: 1:2. Diváci: 40. Poločas: 4:0.
Velký Osek: Duršpek – Červený, Černý, Melichar (61. Syřínek), Špaček – Mašek, Polák, D. Adamec (76. Sodoma), Velechovský – Pechanec, Koubek.
Libodřice: Dittrich (63. – Baško) – Medlen, Pánek, Škopek, Mlázovský – Košík, Pěkný, P. Heverle, Pohanka (46. Šrámek) – Vrabec, A. Heverle.

Kouřim – Polepy B 8:2

„V pohodovém utkání jsme si dokráčeli pro jasnou výhru. Jsem rád, že jsme soupeře nepodcenili a hráli zodpovědně. Během hry dostali šanci i hráči ze širšího kádru," řekl kouč Kouřimi Michal Škopek.
„Zápas nemá cenu ani hodnotit. Domácí zaslouženě získali tři body," hlesl hrající trenér polepského béčka Vít Mádle.
Branky: 4. a 51. Královský, 13. a 34. Keltner, 8. M. Snížek, 29. Pokorný, 72. Svoboda, 85. Urban - 69. D. Kmoch z PK, 75. Zelenka. Rozhodčí: Stupka. ŽK: 1:1. Diváci: 90. Poločas: 5:0.
Kouřim: L. Havránek – Svoboda, Škopek (46. Urban), Novák – Sedláček, J.Snížek, M. Snížek, Světnička – Královský (59. M. Havránek), Keltner (46. Vosecký).
Polepy B: Novák – Sokol, Vošoust, Urban, Dolejší – Kmoch, Zelenka, Petrák, Jelínek – Mádle (65. Duchan), Hruška.

Konárovice – Liblice 3:2

„V utkání jsme šli brzy do vedení a mohli jsme vést o dva góly, ale Radek Pokorný neproměnil šanci, kdy byl sám před hostujícím brankařem. Před koncem prvního poločasu jsme nechali soupeře vyrovnat, po chybě v naší obraně. Vstup do druhého poločasu nám nevyšel a dokonce jsme si dali vlastní gól. Nedařilo se nám vyrovnat, ale posledních deset minut jsme si vytvořili takový tlak, že hosté nevydrželi  a my jsme utkání dokázali otočit a získat tři body. Klukům patří poděkování za bojovnost a nasazení," uvedl trenér Konárovic Ivan Kutil.
„Utkání probíhalo jak na houpačce. Začali jsme aktivně, ale snad první pořádný útok domácích skončil brankou. Pak jsme chvíli tahali za kratší konec provazu, ale ke konci poločasu jsme se zvedli a Hrstkou srovnali skóre. Když si po obrátce dezorientovaný obránce domácích dal vlastní branku a my měli několik slibných příležitostí k navýšení skóre, věřil jsem, že si body odvezeme. Na konci však přišel nepochopitelný zkrat a nadšeně bojující domácí během posledních pěti minut otočili skóre. Nedá se nic dělat, musíme zaváhání odčinit v dalších zápasech," řekl předseda liblického klubu David Hybeš.
Branky: 8. Žídek, 86. Kahoun, 87. Šanda –  43. Hrstka, 55. vlastní P. Pokorný. Rozhodčí:  Netáhlík. ŽK: 1:2. Diváci: 60. Poločas: 1:1.
Konárovice: Svoboda – R. Černík,P.  Pokorný, Vokoun –  Sojka, Jandák, Kahoun, Plachý (81. Šanda) – M. Černík, Žídek, R. Pokorný (63. Patočka).
Liblice: Černý – M. Řípa, Šmejkal, Vondrášek, Bubník – Vávra, Vlk, Sedláček (77. F. Řípa), Fott (40. Vízek), Kovačka  –  Hrstka.

Ratboř –  FK Kolín B 5:1

„Nezačali jsme vůbec dobře, v 5. minutě neproměnil Hošek penaltu,  navíc jsme v 9. minutě inkasovali a prohrávali 0:1. Pak jsme se zvedli, Hošek vyrovnal. Kolínští mladíci nás ale přehrávali a měli několik slibných šancí, které naštěstí neproměnili. Po půl hodině hry jsme zvýšili na 2:1. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že přidáme, ale hra se nám nedařila. Kolín měl více ze hry, ale neproměňoval šance, až přišla 79. minuta,  kdy Mirek Dolejš  zvýšil na 3:1 a zápas jsme už dotáhli do vítězného konce. Brtník přidal ještě dva góly. Myslím si, že mladíci z Kolína hráli dobrý, rychlý fotbal a prohra 5:1 byla pro ně dost krutá. Projevila se nezkušenost proti zkušenosti domácích," řekl kouč Ratboře Vladimír Pěkný.
„Vzhledem k průběhu utkání to je pro nás neskutečně krutý výsledek," hlesl trenér kolínského béčka Jaroslav Bejlek.
Branky: 13. Hošek, 79. M. Dolejš, 31. 86. a 90. Brtník – 9. Kotek. Rozhodčí: Burda. ŽK: 1:1.
Diváci: 40. Poločas: 2:1.
Ratboř: Lebeda – Skopec, Souček (60. M. Dolejš), Kemza, Hovorka – Bohuňovský, P. Dolejš, Kocourek (80. Bříza), Gembiczki – Brtník, Hošek.
FK Kolín B: Hanuš – Noll, Vaněček, Baško, Plíšek – Roth, Kesner, Pospíšil, Kotek – Horálek, Vejsada.

Býchory – Zásmuky B 7:0

„Utkali jsme se zatím s nejslabším soupeřem. Sedm gólů je pro něj ještě milosrdných. Zásmuky hrály odevzdaně a asi po právu jsou poslední v tabulce," uvedl brankář Býchor Jiří Černý.
„K utkaní jsme odjížděli bez šesti zraněných hráčů, trenéra a vedoucího mužstva a na poslední chvíli jsme sháněli někoho z dorostu. Nakonec nás bylo dvanáct. Začátek utkání jsme začali hrát pouze v deseti hráčích na hřišti, protože náš útočník Durňák se zdržel na cestě. Než přijel a nastoupil, tak jsme po dvaceti minutách prohrávali 0:2, pak jsem si vybral slabší chvilku já, když jsem otálel s rozehrávkou a bylo to 3:0. Jinak jsem si docela zachytal a myslím, že i něco chytil. A tak to šlo dál až na konečných 7:0. Měli jsme i trochu štěstí, když se na nás mohli ještě kopat po zákrocích Daudy dvě penalty, ale rozhodčí je neodpískal a ještě spoustu dalších pokusů zablokovali kluci v obraně, hlavně Martin Chochola. Býchory byly jednoznačně lepším týmem a od úvodních minut ukazovali proč jsou v tabulce první. Snad v příštím zápase už konečně prolomíme naše střelecké trápení. Na závěr bych chtěl poděkovat klukům z dorostu za pomoc a předvedený výkon," zhodnotil duel brankář Zásmuk Zdeněk Kubelka.
Branky: 9., 18., 27. a 35. Koubek, 57. a 81. Klimeš, 75. M. Kedršt. ŽK: 0:0. Diváci: 50. Poločas: 4:0.
Býchory: Černý – P. Kedršt, Jirkovský (46. Martínek), Radla, Chvalovský – Vyhnánek, P. Chlumský, Klimeš, M. Kedršt – Koubek, Říha (60. Tichý).
Zásmuky B: Kubelka – Hamsa, Borovička, Chochola, Dauda – Vokáček, Mašín, Vychodil, Krombholz – Földeš, Durňák (55. Neckář).