„Sice jsme měli velmi slušných třicet minut, kdy se nám podařilo i skórovat, ale pak jsme nepochopitelně přestali hrát. Chyběl nám pohyb a zbytečně jsme natahovali hřiště. To dostávalo soupeře do hry,“ zlobil se trenér Kolína Jaroslav Havrda.

Na druhou stranu si Dvůr Králové za celý zápas nedokázal vytvořit vážnější příležitost. Měl sice k dispozici několik standardních situací, které si však hráči Kolína dokázali pohlídat.

„Je to velká úleva. I přes některé výtky kluci za výkon zaslouží absolutorium. Bylo to hodně soubojové utkání, ve kterém jsme byli šťastnější, a možná že i o krapet lepší. Měli jsme i problémy se sestavou, tak nám vypomohli dorostenci, kteří se toho zhostili poměrně slušně,“ dodal Jaroslav Havrda.

Kolín poměrně slušně načal domácí trojboj. Porazil Dvůr Králové a vyhoupl se v průběžné tabulce na šesté místo. V neděli před vlastními fanoušky hostí Chrastavu. Ve středu pak v další dohrávce přivítá pražskou Admiru.

Branka: 17. Živný. Poločas: 1:0.
Kolín: Pellegrini – Biško, Šourek, Nešpor, Seifert – Vácha, Živný, Šindelář (78. Rosendorf), Mlynka (61. Veselý) – Křelina (69. M. Puk), Němeček.