PŘEVÝŠOV – KOLÍN 5:1

„Musíme si uvědomit, že už jsme zase v ČFL, kde je zase jiný způsob hry a také jiné posuzování rozhodčích. Musíme se s tím prostě srovnat psychicky, a nemůžeme stále jen komentovat výroky rozhodčího," zlobil se po utkání kolínský trenér Ladislav Bobek. „Vyloučení Kouřila bylo zbytečné a také některé žluté karty. Nechali jsme se odvést od fotbalu tím, že jsme neustále komentovali rozhodnutí sudího a to není možné. A to můžeme stokrát cítit křivdu. Takto bychom se mohli stát ubrečeným týmem a to nechci," uvedl kouč Kolína.

Jeho tým dostal v prvním poločase dvě branky, navíc byl chvíli před pauzou vyloučen Kouřil. Domácí pak ve druhém poločase přidali během sedmi minut tři branky a bylo po zápase. Poslední slovo měl sice hostující Nešpor, který se trefil hlavou po standardní situaci, ale to nebylo hostům nic platné.

„My jsme totiž hráli jen asi patnáct minut v prvním poločase a stejnou porci minut v poločase druhém. A hrát fotbal jen třicet minut s takovým soupeřem, jakým je Převýšov, to je prostě hrozně málo. My jsme měli šance za stavu nula nula, pak jsme mohli vyrovnat a nebo po druhé brance snížit, ale nepovedlo se. Potom jsme dostali tři branky v krátkém sledu a bylo po zápase. Dá se říct, že to vyloučení před poločasem nám zkřížilo plány," dodal kolínský trenér Bobek.

Branky: 13. Vlkanova, 31. Labík, 60. Urbanec, 62. Vlkanova, 67. Sedláček – 73. Nešpor. Rozhodčí: Váňa. ŽK: 1:4. ČK: 80. Špidlen – 43. Kouřil. Diváci: 425. Poločas: 2:0.
FK Kolín: Knobloch – Šourek, Kouřil, Biško, Nešpor – Dostálek (87. Vejr), Jelínek, Kučera (65. Bláha), Brunclík (60. Seifert) – Jukl (68. Tvrzník), Veselý (72. Linhart).