Pohled na tabulku divizní skupiny C proto není zrovna radostný. Mužstvo z Kutilky je se šesti body na posledním místě. A to i díky tomu, že v probíhajícím ročníku je týmem, který mířil do černého nejméně ze všech. V devíti kolech se trefil pouze pětkrát.

„V posledním utkání v Živanicích kluci odehráli velmi dobrý zápas. Pokud ale nejsou schopni vstřelit branku, pak můžeme na jakýkoliv bodový zisk zapomenout. Sráží nás i rychlé góly, hlavně v domácích zápasech, které inkasujeme hned v úvodu utkání. To samé platilo i doma proti Benátkám naZdeněk Šmejkal starší.d Jizerou," uvedl Zdeněk Šmejkal starší.

Tým doplácí na mizernou produktivitu. I přes zlepšený výkon v Živanicích doma proti Benátkám opět nula…
Ano, ofenziva, to je momentálně naše největší slabina. Ale nesmíme ani opomenout chyby, kterých se dopouštíme v obraně.

Chystáte posílení kádru?
Bez těch si budoucnost divize Na Kutilce nedokážu představit. V zimě musíme bezpodmínečně přivést posily jak do ofenzivy, tak i defenzivy.

Utkání s dosud neporaženými Benátkami opět ukázalo, že doplnění kádru je zřejmě nutnost…
Pokud inkasujete gól hned v úvodu utkání, mančaft momentálně nemá takovou ofenzivní, ale i defenzivní sílu, kterou by vývoj utkání byl schopen zvrátit. Proto je nutné se posílit.

V sobotu zajíždíte do Jablonce nad Jizerou, který v posledním kole deklasoval doma rezervu Pardubic 4:1. S jakým cílem pojedete k utkání?
Při současné konstelaci se vyvarovat chyb, které nás 
v posledních zápasech sráží do kolen. Nezbývá než a zase jen bojovat a na hřišti nechat to pověstné srdce.

(Mojmír Strachota ml.)