Radim – Semice 5:3

Zápas, ve kterém šlo oběma mužstvům o to co nejlépe se rozloučit se sezonou, přinesl pro diváky zajímavý zápas až do poslední minuty. Nakonec s lepším výsledkem pro domácí. A to hlavně díky Jakubu Slunéčkovi, který dal hattrick.

„V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Nepustili jsme hostující tým ke kombinační hře a dokázali jsme potrestat jejich chyby v defenzívě.Ve druhém poločase byl v prvních dvaceti minutách obraz hry úplně jiný. Hosté nás přehrávali, zatlačili na naši polovinu a po vyrovnání to s námi nevypadalo příliš dobře. Naše mužstvo ale ukázalo svoji sílu v domácích zápasech a vítězství strhlo na svoji stranu i díky tomu, že se dnes střelecky prosadil náš nejlepší střelec Jakub Slunéčko. Pochvalu ale zaslouží celý tým včetně dvou hráčů B mužstva, kteří nám přišli doplnit kádr pro tento zápas," řekl po utkání kouč Radimi Petr Šafránek.

Branky: 14. J. Hrodek, 42., 66. a 70. Slunéčko, 89. Dejl –  43. Švarc, 61. Bošina, 85. Koštíř. Rozhodčí: Pudil. ŽK: 2:0. Diváci: 80. Poločas: 2:1.
Radim: Arnold – Macháček,  Novák, D. Hrodek, Švorba (65. Funda) – Martiník (82. Dejl), Mužík, J. Hrodek, Čábelka (70. Synek) – Slunéčko, Exner.