Letohrad U15 – FK Kolín 0:4

„Od začátku utkání jsme kontrolovali hru. Pomohl nám rychlý gól. Soupeřovy dlouhé míče naše obrana bezpečně odvracela, záloha pracovala spolehlivě a útok byl pro soupeře stále nebezpečný. Jako první poločas, bychom si my, trenéři, představovali, aby kluci hráli stále," uvedl vedoucí mužstva Luděk Špaček.

„Po změně stran přišlo trochu polevení a uspokojení, ale ještě se nám podařilo v závěru utkání vstřelit jednu branku na konečných 0:4. Klukům děkuji za odpovědný a kolektivní výkon," dodal.

Branky: Píša, Kopáček, Vejr, Procházka. Poločas: 0:3. Sestava: Nečas (Křížek) – Procházka, Vondráček, Hartig, Jirsa (Drobný) – Kopáček, Vejr, Jirků, Šindelář (Hobík) – Rosendorf (Nekolný), Píša.

Letohrad U14 – FK Kolín 3:2

„Kluci se snaží hrát, ale stále se opakující chyby je sráží ve výkonu. Musí chtít pracovat na trénincích a já věřím, že se výsledky dostaví," uvedl vedoucí mužstva Luděk Špaček.

Branky: Hobík 2. Poločas: 2:1. Sestava: Křížek (Černý) –  Drobný, O. Novák, Exner, Havlíček (Rosendorf) – Korbelář, Nekolný, Mužík, Bukač – Hobík, Matějka (Klička).