„Po posledních našich výsledcích věřím, že jsme na soupeře připraveni dobře," uvedl trenér Kolína Radim Nečas. „Čáslav jsem dvakrát viděl, takže hráče znám. Ale, jak na tom oba soupeři budou, to se uvidí až na hřišti," dodal.

V derby půjde o souboj dvou celků, které se mohou pochlubit rozdílnou formou. Zatímco Čáslav tápala, Kolín třikrát
v řadě vyhrál a dostal se do čela tabulky.

„V derby bychom se chtěli předvést a rádi bychom nechali zapomenout na špatné výkony. Snad se kluci vítězným zápasem v Kunicích zase chytnout a snad budou mít 
z fotbalu radost i diváci," uvedl trenér Čáslavi Jan Kmoch.

„Do role favorita se určitě nepasujeme. Čáslav má kvalitní tým. Rozhodne devadesát minut na hřišti," upozornil Radim Nečas.

Na povrch vyplavaly informace, že vedení Čáslavi dluží hráčům peníze. I to by mohlo hrát do karet Kolína. V šatně domácích totiž nepanuje zrovna ideální rozpoložení. „Uvidíme, v jakém rozpoložení nastoupí, ale je to derby a hráči se určitě budou chtít vytáhnout," podotkl Radim Nečas.

Kolín má soupeři co vracet. Na podzim doma prohrál 1:2.  „Měli bychom být kompletní a dobře připravení. Ještě uvidíme, jestli nás někdo posílí 
z Mladé Boleslavi," dodal Nečas.

Jeh tým je nejlepší na hřištích soupeřů. Potvrdí to i v derby?

Derby: Radim přivítá Zásmuky

Nejenom derby regionální, ale také okresní v krajské soutěži uvidí fotbaloví příznivci. 
V neděli si to mezi sebou rozdají hráči Radimi a Zásmuk. Favorit je jasný –  domácí celek. Zásmuky totiž na jaře ještě nebodovaly. Potvrdí se papírové předpoklady? Na tuto otázku dá odpověď nedělní duel, který začíná v 17 hodin.